fredag 6. februar 2009

Fredag Fredag FREDAG!

O herlige snøhimmel, det er endelig fredag!
Det er snø ute, noe jeg desverre ikke liker, kneet mitt takler snart ikke mer kulde!
Har hatt en kjip uke som vanlig på skolen, jeg likte studiet mitt før, men nå er det bare et ork...
De fleste i klassen min er enig i at instruktørene våre suger motet ut av oss... De forventer ALT for mye, særlig i protetikk! Herreje...! Gledet meg litt til det kurset, ettersom jeg elsker å fikle med snåting, men dette er jo håpløst og i tillegg ligger jeg 1 hel time etter alle andre:( STRESS!

MEN nå er det endelig helg:D
Får snart besøk av Espen og Anne Grete som skal sove her i natt og blir deilig å slappe av med besøk i dag må jeg si! Selv om de ikke skal være så veldig lenge, men men... sånn er livet=)

I det siste har jeg ikke orket å blogge noe, det er jo ingen som leser denne bloggen og ingen som savner den bortsett fra meg. Kanskje jeg skulle begynne å skrive om noe annet?
Men vil jeg egentlig det? Ville jo bare skrive om meg og hva jeg driver med, selv om det kanskje bare er underholdende for meg selv=)

Men jeg kan jo skrive om politikk (NEI!), men det interesserer meg så fint lite at jeg gidder rett og slett ikke... I tillegg gidder jeg ikke å skrive om landet vårt. Det er dyrt å bo her, det er dyrt å handle, det er dyr bensin, alt er dyrt og vi har en totalt evneveik regjering som jeg absolutt ikke stemte på... Nå har jeg sagt noe om det og mer sier jeg ikke...=)

Ellers vil jeg anbefale alle som bor i Bergen til å gå på quiz på Rick's på torsdager kl 20.30...!
Det er morsomt og han som holder det er super flink=)

mandag 5. januar 2009

Happy new year!

Our Christmas tree:


A whole year hast passed since 2008... I know it's not January 1st, ut still=)
I'm back in Bergen and I had a break from my blog my whole vacation. It was nice and wierd at the same time...

I got some stuff for Xmas pluss a snowboard:

We welcomed a new year and said goodbye to 2008:


We had a really good tyrkey dinner:


We all went for a nice trip to the forest:


That's all for now=)

tirsdag 9. desember 2008

Siste eksamen

Siste eksamen nermer seg. Vi har ikke hatt eksamen siden røntgen og jeg husker ikke akkurat nå om jeg har skrevet noe om et før, men jeg stod hvertfall! Det var en lettelse fordi jeg vet jeg gjorde feil på 1 oppg, og det gikk faktisk bedre enn forventet;)
Den siste eksamen vi skal ha er i KOS (kjeve og slimhinnelidelser). Det er utrolig mye vi skal kunne og heldigvis begynner noe av det å feste seg... Siste eksamen er neste tirsdag og vi reiser forhåpentligvis hjem etter det... Gleder meg så utrolig mye til å komme hjem! Finnes ikke noen bedre følelse;)

Forrige uke skjedde det fint lite nytt på skolen. Det gikk i pasienter og alle vanlige fag, men denne uken har vi ikke klinikk fordi vi skifter ut alle de gamle stolene våre=) Deilig!
Vegard hadde eksamen i går, har en på onsdag og siste på fredag. Synes virkelig synd på alle som har det slik, men igjen så har dere som regel undervisnings fri... det har ikke vi:( Urk!
MEN én eksamen igjen og vi har jo god tid på den engentlig=)

I går skulle vi av og handle litt mat, slik vi gjør hver mandag... Men tror du ikke at Pinky (bilen min) var helt død? No life what so ever! :(
Flaks for oss at huseieren var hjemme og hadde en sånn starter:D En liten time etter var Pinky back to normal! :D

<3>

torsdag 4. desember 2008

Lysfesten


Disse videoene er fra det jeg og pappa fikk se av lysfesten her i Bergen på lørdag. Etter litt snur jeg kameraet og klarte ikke å fikse det nå, beklager...=)

Her er kameraet snudd hele tiden tror jeg... sorry!

Helgen som gikk

Som Tina kommenterte så fint, var pappa her i helgen. Jeg har blogget fint lite de siste dagene ellers fordi jeg rett og slett ikke har hatt bry...

Pappa skulle egentlig komme opp på fredagen, men han måtte skifte noen bremseklosser og "krangle" litt med noen ekle hyttefolk. Han kom derfor på lørdagen og vi tilbrakte mesteparten av dagen i byen hvor vi så etter julegaver, så Bergen, fikk sett litt av lysfesten og spiste.
Lysfesten er visstnok noe de har her i Bergen hvert år. Folket samles med fakler, sang og musikk og det hele avsluttes med et spektakulært fyrverkeri=)
Meg og pappa fikk med oss fyrverkeriet hvertfall! :D
Desverre var det så lang kø inn til pepperkakebyen at vi droppet det, men vi fant noen julegaver og fikk noen små ideer om hva vi kunne gi til enkelte. Etter flere timer med vandring var kneet mitt mett på bevegelse og vi fikk oss en velfortjent pause på kinarestauranten sammen med Vegard.

På søndagen lagde jeg en god frokost, og ja jeg har lov til å skryte av det...! Perfekt stekt egg, nystekte rundstykker og perfekt stekt bacon. Godt Vegard og pappa likte det hvertfall=) Spiste det ikke selv fordi jeg er vegeterianer og vi spiser jo bare ikke slikt... Tulla! men hadde bare ikke lyst på=)
Vegard forlot oss rimelig tidlig for å lese til eksamen, mens jeg og pappa ble sittende og se litt på tv før vi tok turen opp til Haukeland for å besøke en venn av pappa som desverre ligger på sykehuset. Ønsker ham hvertfall god bedring og jeg håper han kommer seg med tiden! =)
Ellers var det en relativt slapp dag, som jeg tror pappa trengte (han jobber utrolig mye og heeeeele tiden!). Vi skulle egentlig ut og bowle, men Vegard ble litt sen, så vi droppet det.

På mandagen måtte jeg seff tidlig på klinikken og forlot pappa til å klare seg selv. Det klarte han fint og fant veien ut av Bergen på egenhånd=) Gleder meg så mye til juleferien!!!!!!!!!!!! :D

onsdag 3. desember 2008

Colgate

På fredag var det noen fra klassen som tok turen på Colgate seminar...
En dude fra Colgate skulle holde foredrag om Colgate og de fristet med "goodie bags" til alle som deltok (yes, please!).
Det skulle begynne kl 16.15, men han var forsinket pga flyet og kom ikke før klokken var nærmere 17. Allikevel klarte han å avslutte foredraget til 17.30 som var planen.
Etter foredraget gikk turen videre til Munnhulen, hvor vi alle fikk servert pizza og en øl. Desverre hadde de ikke bestillt glutenfri pizza så jeg vet om hvertfall ei som desverre måtte sulte litt før hun kom hjem:( Stakkar!

Vi hadde en quiz som jeg syns var vanskelig fordi jeg faktisk ikke hadde peiling på noe... :S urk!

Alt i alt var det er bra foredrag og en fin kveld.
Maria og Laila... storfornøyde! =)Alt i "goodiebagen"

Det lille ekstra jeg fikk med;)
Meg, storfornøyd med dagens "fangst"Ja, vi tannpleiere pleier å drikke munnskyllevann for å få bedre tannhelse.... :P

Takk Colgate! :D

Heksene


Har du lest Heksene av Roald Dahl?
Da er dette kanskje en godbit til deg.... Det har vært laget en film basert på denne boken før, men slutten ble skrevet om til en lykkelig slutt. Det likte nok ikke herr Dahl selv, men tror han ville likt den nye filmen hvor slutten skal være like dyster som i boken...

Ta en titt på traileren hvis du vil;)

"heksene"

torsdag 27. november 2008

Harry Potter

Jeg må innrømme det...
Jeg har lest alle bøkene, både på norsk og engelsk og jeg har sett alle filmene. Derfor kommer jeg helt garantert til å se den neste filmen også (halvblods prinsen)!
Så en litt lengre traier i dag og toget i denne snutten kjører faktisk gjennom Norge! :D

For deg som vil vite mer se:
www.harrypotter.com

4 år!

Tenk deg det!
I dag har meg og Vegard 4 års jubileum! :D:D:D:D:D <3

Har faktisk ingen andre bilder av oss sammen på denne pcen...

I kveld er det dinner and a movie og jeg fikk gitt ham gaven hans etter kl 12 i natt... klarte ikke å holde det hemmelig lengre=) Det var jo bare boxere, men han ble glad!
(kanskje fordi jeg har ødelagt to av hans tidligere...)

Ellers sitter jeg på skolen for øyeblikket har psykologi og har om ting som man ubevisst reagerer på (ambulanselyd, grønn mann, lukt...)

Ha en ellers fantastisk dag, vel og merke uten snø i Bergen

onsdag 26. november 2008

Ny tannpleier blogg

Nå har klassen vår fått en egen blogg dere kan se på! så ser dere hva en tannpleierstudent gjør på skolen og ellers på sosiale sammenkomster=)

www.tannpleiere.blogspot.com


check it out!